توضیحات کامل :

پروتکل درمان شناختی رفتاری برای اختلال بدشکلی بدن در 39 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت docx به زبان فارسی به همراه اصل منبع به انگلیسی

 

 

 

ویژگی های کلی محصول :

 

- آماده سازی شده برای 10 جلسه درمانی

- شامل توضیحات جامع درباره اختلال ، مطالعات موردی، مفاهیم لازم برای استفاده در جلسات و تیتر اعمال درمانی که در هر جلسه با توجه به مفاهیم باید انجام شود.

- برگرفته از فصل 12 کتاب International Handbook of Cognitive and Behavioural Treatments for Psychological Disorders که به رایگان همراه فایل دریافت می کنید .

- در 39 صفحه ( 36 صفحه مطلب و 3 صفحه منابع) فارسی با فونت B Nazanin اندازه 14 و فاصله خطوط 1.5

 

 

فهرست مطالب:

 

معرفی
ویژگی های بالینی اختلال بدشکلی بدن
انواع نارضایتی های ظاهری
ویژگی های مؤثر و شناختی
ویژگی های رفتاری
تحقیقات روان درمانی در اختلال بدشکلی بدن
مطالعات موردی از روان درمانی غیر رفتاری
مطالعات موردی درمان های رفتاری
مطالعات کنترل شده
نتیجه
رهنمود هایی برای ارزیابی و درمان اختلال بدشکلی بدن
فاز اولیه ی درمان
شرح مختصری از آیتم های بررسی اختلال بدشکلی بدن
بازسازی شناختی
روش های رفتاری
نتیجه
تیتر اعمال جلسه اول
تیتر اعمال جلسه دوم
تیتر اعمال جلسه سوم
تیتر اعمال جلسه چهارم
تیتر اعمال جلسه پنجم
تیتر اعمال جلسه ششم
تیتر اعمال جلسه هفتم
تیتر اعمال جلسه هشتم تا دهم

 

 

بخشی از قسمت معرفی

معرفی
درک و ارزیابی ظاهر فیزیکی یا تصویر بدن هرشخص، یک ساختار روانشناختی است که به طور نزدیک مرتبط با تصویر خود به عنوان یک شخصیت روانشناسی و عمومی و انفرادی است. نه تنها این امر طبیعی است که مردم به ظاهر خود توجه داشته باشند، بلکه معمول است که نگرانی درباره ی آن داشته یا از آن نارضایتی داشته باشند. با توجه به مطالعات استرس در میان آمریکایی های میانسال 2 تا از 10 مرسوم ترین ناراحتی ها، نگرانی درباره ی وزن و ظاهر فیزیکی است(Kanner, Coyne, Schaefer & Lazarus, 1981). اکثر مردم می خواهند چیزهایی را درباره ی ظاهرشان تغییر دهند (Harris, 1987) و حدود یک سوم از آن ها به طور کلی ناراضی اند (Cash, Winstead & Janda, 1986). اصلاح تناسب و زیبایی در رسانه ها آشکار است و در واقع، مردم امروز نسبت به گذشته نگرانی بیشتری درباره ی اینکه چگونه به نظر می رسند دارند. اختلال بدشکلی بدن (BDD) یک حالت تشدید شده از نگرانی های معمول درباره ی ظاهر است. برخی نشانه های BDD مانند احساسات ذهنی از زشتی و نگرانی درباره ی ظاهر غیر جذاب یا حتی متنفرکننده برای دیگران است که می تواند به عنوان ویژگی های شناختی و ادراکی تصویرسازی بدن توصیف شود که به شدت ناکارآمد به نظر می رسد. از آنجا که گرایشات تصویر بدنی به شدت تحت تأثیر عوامل اجتماعی هستند، اختلال بدشکلی بدن باید تحت درمان های روانشناختی قرار بگیرد که با این فرایند های مشتق شده سر و کار داشته باشد. تشخیص BDD چندین فرم دارد........................

 

 

بخشی از قسمت توضیح مفاهیم مورد نیاز درمان

مقابله با کلیشه ها و تعصب ها.

علائم تصویر بدنی منفی در افراد چاق رایج تر است.به دلیل تبعیض اجتماعی است که آن ها تجربه می کنند. اگرچه ممکن است آن ها به معیار BDD ناشی از نقص واقعی را برآورده نسازند، بازسازی شناختی از مشغولیت به ظاهر همچنین مناسب است. تفکرات واقع بینانه در مورد برخوردهای تبعیض نباید کاسته شوند. به هر حال، به بیمار کمک کنید تا راه های بیشتری برای افزایش پاسخ خود به آن ها یاد بگیرد و با نشانه های چاقی مقابله کند. ابتدا، بیماران باید از همیشه به دنبال نقص گشتن در خودشان برای توضیح نگرش های منفی از دیگران دلسرد شوند. به جای پذیرفتن انتقاد به عنوان وابسته به شخصیت، بیمار باید آن را به عنوان تبعیض و ناعادلانه و رفتار نادانسته از یک بخش عام جامعه بداند. علاوه بر این، چون بیشتر افراد چاق به کلیشه هایی درباره ی چاقی می پیوندند و خودشان را به ظاهر اضافه وزنشان سرزنش می کنند، این مهم است که مقاومت آن ها را با ارائه ی اطلاعات درباره ی دلایل غیر رفتاری ژنتیکی و فیزیولوژیکی از چاقی تقویت کنیم. فرد نیز ممکن است تشویق شود تا مثال هایی از تجربه ی خود برای مقابله با کلیشه ها پیدا کند ( به عنوان مثال، فرد نمی تواند ضعیف و ناسازگار باشد زیرا در بسیاری از مناطق دیگر زندگی محکمک و با اراده بوده است ). دوم، شرکت کنندگان باید یاد بگیرند اهمیت ویژگی هایی که مورد قضاوت قرار می گیرد را کاهش دهند یعنی ظاهر دارای اضافه وزن خودشان را.اگرچه افرادی که اضافه وزن دارند توسط هم نوعانی از خودشان که جذابیت کمتری دارند قضاوت می شوند، رتبه بندی هم نوعان تفاوت های چاقی – غیر چاقی در میزان صلحیت اجتماعی درک شده نشان نمی دهد (Jarvie, Lahey, Graziano & Farmer, 1983; Miller,Rothblum, Felicio & Brand, 1998) .  سوم، شرکت کنندگان باید از مقایسه خود تنها با افرادی که لاغر تر از آن ها هستند، دلسرد شوند. مقایسه های یک طرفه احساسات بیزاری را تداوم می بخشند. در عوض شرکت کنندگان باید خودشان را با یک طیف گسترده تر و متنوع تر از انواع بدنی مقایسه کنند تا زمانی که آن را بیش از حد انجام ندهند، مقایسه های اجتماعی باید برای سایر افراد چاق انجام شود. ما در کاهش نشانه های تصویر بدنی از سطوح شدیدی بالینی در زنان و مردان چاق تا سطح نرمال موفق بوده ایم با استفاده ی مؤکد از درمان تصویر بدنی بدون هیچ گونه آموزش یا کمک برای کنترل وزن (Rosen et al.,1995a).

 

 

بخشی از سر تیتر جلسات

جلسه ی اول:
آموزش درباره ی تصویر بدنی و درمان تصویر بدنی و تعریف تصویر بدنی
ارائه ی اطلاعات اولیه درباره ی روانشناسی ظاهر فیزیکی
تعریف BDD و اختلال تصویر بدنی و اطلاعات درباره ی فاکتور هایی که علت و عامل حفظ اختلالند
مورد بحث قرار دادن نگرش بیمار در مورد درمان


جلسه ی دوم:
ساختن سابقه ای از گسترش اختلال تصویر بدنی
آموزش بیمار در ثبت توسط خودش از موقعیت ها، افکار و رفتارهای تصویر بدنی


جلسه ی سوم:
آموزش تکنیک هایی برای کنترل گفتار بدنی منفی
ساختن سلسله مراتب نواحی بد بدن یا ویژگی های ظاهری
فراهم کردن دستورالعمل در آرامش
عدم موشکافی در قرارگیری در معرض دید ظاهر در آینه در خانه

 

نکات مهم و حقوقی پیش از خرید حقوقی :

 

این فایل توسط تیم آفمَس تهیه شده و فقط و فقط خریدار این فایل مجاز به استفاده از آن در تحقیق یا درمان خود است.


شما حق ندارید این فایل را برای فرد دیگری ارسال کنید.


هرگونه فروش اینترنتی و یا دستی این فایل حرام بوده و پیگیری قضایی خواهد داشت. زیرا ماه ها برای تهیه آن زحمت کشیده شده است.


از پرینت کردن این فایل در کافی نت ها خودداری کنید .